Advertisement

Φωτια Στην Αχαια Τωρα - Fwtia Twra Dytikh Axaia Synagermos Sthn Pyrosbestikh Alphafreepress Gr / Οι αρχές έχουν εκκενώσει οικισμούς, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν παραδοθεί στις φλόγες και σπίτια, ενώ έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός.

Φωτια Στην Αχαια Τωρα - Fwtia Twra Dytikh Axaia Synagermos Sthn Pyrosbestikh Alphafreepress Gr / Οι αρχές έχουν εκκενώσει οικισμούς, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν παραδοθεί στις φλόγες και σπίτια, ενώ έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός.. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αχαια: Αχαΐα, πυρκαγιά, φωτιά, φωτια σήμερα, φωτιά τώρα. Για τα οχήματα που κινούνται σε αυτές, γίνεται εκτροπή σε. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Τις προσπάθειες που καταβάλλονται στην αχαΐα για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς υπογράμμισε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, σε έκτακτες δηλώσεις του το απόγευμα του σαββάτου.

Τις προσπάθειες που καταβάλλονται στην αχαΐα για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς υπογράμμισε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, σε έκτακτες δηλώσεις του το απόγευμα του σαββάτου. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό. Δυστυχώς υπήρξε πολύ αργή αντίδραση. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Αχαΐα, πυρκαγιά, φωτιά, φωτια σήμερα, φωτιά τώρα.

Megalh Fwtia Twra Sthn Axaia Parapolitika Argolida
Megalh Fwtia Twra Sthn Axaia Parapolitika Argolida from www.parapolitikaargolida.gr
Δυστυχώς υπήρξε πολύ αργή αντίδραση. Οι φλόγες έχουν φτάσει στη θάλασσα ενώ οπως γραφει το dete.gr, η φωτιά έφτασε στον οικισμό μπαρμπουνέικα και το λαμπίρι, διασχίζοντας την πορεία του διανοιχθέντος δρόμου που οδηγεί στην παλαιά εθνική οδό και. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thebest, η αγωνία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των κατοίκων, οι οποίοι είδαν τους κόπους της ζωής τους να χάνονται. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από την φωτιά που έχει ξεσπάσει η οποία επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των θυελλωδών ανέμων δημιουργώντας η εντολή που έχει δοθεί είναι τα αυτοκίνητα να περνούν στην αιτωλοακαρνανία και στη συνέχεια από την ιτέα συνεχίζουν το ταξίδι τους με πλοίο. Στο πρόσωπο των κατοίκων φαίνεται η αγωνία τους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr. Συγκλονιστικές σκηνές με τη μεταφορά κατοίκων των περιοχών λαμπιρίου, ζήριας, μπούκα από το λιμενικό. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.

Στο πρόσωπο των κατοίκων φαίνεται η αγωνία τους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr.

Σε ετοιμότητα λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών. Τις προσπάθειες που καταβάλλονται στην αχαΐα για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς υπογράμμισε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, σε έκτακτες δηλώσεις του το απόγευμα του σαββάτου. Για τα οχήματα που κινούνται σε αυτές, γίνεται εκτροπή σε. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Στην ίδια περιοχή που ξέσπασε φωτιά και το μεσημέρι της δευτέρας καίγονται σπίτια, ενώ η πυρκαγιά κατευθύνεται προς καμάρες. Σε ύφεση η φωτιά στη δροσιά. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thebest, η αγωνία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των κατοίκων, οι οποίοι είδαν τους κόπους της ζωής τους να χάνονται. Σε αυξημένο επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας για την κάλυψη όλων των όμορων περιοχών έχει τεθεί από την έναρξη της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή ζήρια. Νέα φωτιά στην παραλιακή περιοχή μπούκα στις καμάρες. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από νέα φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια αχαΐας και λόγω των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο. Απομακρύνθηκαν 100 παιδιά από κατασκήνωση. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω.

Ολοι στο έλεος του θεού. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Όμως μεταφέρθηκε στην συνέχεια στην πλαστική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου 'αγιος ανδρέας', όπου και νοσηλεύεται». Οι φλόγες έχουν φτάσει στη θάλασσα ενώ οπως γραφει το dete.gr, η φωτιά έφτασε στον οικισμό μπαρμπουνέικα και το λαμπίρι, διασχίζοντας την πορεία του διανοιχθέντος δρόμου που οδηγεί στην παλαιά εθνική οδό και. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας.

Katw Axaia Mainetai H Fwtia Sthn Perioxh Tsameika Patras Events
Katw Axaia Mainetai H Fwtia Sthn Perioxh Tsameika Patras Events from www.patrasevents.gr
Όμως μεταφέρθηκε στην συνέχεια στην πλαστική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου 'αγιος ανδρέας', όπου και νοσηλεύεται». Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου, όπου τα εναέρια και επίγεια μέσα έδωσαν σωστή μάχη, καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. Προ ολίγου, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για. Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 180 πυροσβέστες με οκτώ ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 48 οχήματα και ενάερια μέσα. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thebest, η αγωνία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των κατοίκων, οι οποίοι είδαν τους κόπους της ζωής τους να χάνονται. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Όπως αναφέρει το thebest εντολή εκκένωσης έχει δοθεί και για τα χωριά λαμπίρι και καμάρες έχει σταματήσει η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική καθώς και στην ολυμπία οδό στο.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με ριπές 6 μποφόρ, κατευθύνοντας τη φωτιά προς το χωριό. Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 180 πυροσβέστες με οκτώ ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 48 οχήματα και ενάερια μέσα. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από την φωτιά που έχει ξεσπάσει η οποία επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των θυελλωδών ανέμων δημιουργώντας η εντολή που έχει δοθεί είναι τα αυτοκίνητα να περνούν στην αιτωλοακαρνανία και στη συνέχεια από την ιτέα συνεχίζουν το ταξίδι τους με πλοίο. Απομακρύνθηκαν 100 παιδιά από κατασκήνωση. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Κινητοποίηση του λιμενικού και ιδιωτικών σκαφών για απομάκρυνση λοούμενων. Αχαΐα, πυρκαγιά, φωτιά, φωτια σήμερα, φωτιά τώρα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια, και τα χωριά λαμπίρι και. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αχαια: Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή τεσσάρων αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Τιτάνιο αγώνα δίνουν περισσότεροι από 290 πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια του.

Den4qqqgmq9jzm
Den4qqqgmq9jzm from cdn.cnngreece.gr
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Η αχαϊα καίγεται και το κράτος ειναι εξαφανισμένο. Σε ετοιμότητα λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών. Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Συγκλονιστικές σκηνές με τη μεταφορά κατοίκων των περιοχών λαμπιρίου, ζήριας, μπούκα από το λιμενικό. Η φωτιά στην αχαΐα μαίνεται με τις σκηνές από την μεταφορά κατοίκων των περιοχών λαμπιρίου, ζήριας, μπούκας, καμαρών από τις σωστικές λέμβους του λιμενικού να είναι απίστευτες. Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 180 πυροσβέστες με οκτώ ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 48 οχήματα και ενάερια μέσα. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη.

Όπως αναφέρει το thebest εντολή εκκένωσης έχει δοθεί και για τα χωριά λαμπίρι και καμάρες έχει σταματήσει η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική καθώς και στην ολυμπία οδό στο.

Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Όμως μεταφέρθηκε στην συνέχεια στην πλαστική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου 'αγιος ανδρέας', όπου και νοσηλεύεται». Η αστυνομία κλείνει την παλαιά εθνική οδό και την ολυμπία οδό στο ύψος της ζήριας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια, και τα χωριά λαμπίρι και. Νέα φωτιά στην παραλιακή περιοχή μπούκα στις καμάρες. Προ ολίγου, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση στο χάρτη. Στο πρόσωπο των κατοίκων φαίνεται η αγωνία τους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Στους πέντε ανέρχονται οι τραυματίες από την φωτιά στην αιγιάλεια, όπως ανέφερε ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας γιάννης καρβέλης, προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υπουργό υγείας βασίλη κικίλια από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από την φωτιά που έχει ξεσπάσει η οποία επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των θυελλωδών ανέμων δημιουργώντας η εντολή που έχει δοθεί είναι τα αυτοκίνητα να περνούν στην αιτωλοακαρνανία και στη συνέχεια από την ιτέα συνεχίζουν το ταξίδι τους με πλοίο. Δυστυχώς υπήρξε πολύ αργή αντίδραση.

Posting Komentar

0 Komentar